Gezondheid

Met deze twee middeltjes ben je zo van je wratten af.

Wratten zijn goedaardige gezwelletjes van de huid, die meestal worden veroorzaakt door een virus. Het Latijnse woord voor wratten is veruacae. Wratten komen vaak voor; vrijwel iedereen krijgt er wel eens mee te maken. De meeste wratten zijn niet pijnlijk maar moei is het ook niet te noemen.


Je kunt natuurlijk verschillende middeltjes krijgen tegen wratjes bij de apotheek. Denk aan Formule W. Maar van deze middelen is de werking vaak niet super effectief. Wij hebben een oplossing waarvoor je twee ingrediënten nodig hebt die je waarschijnlijk al in huis hebt. Je hebt de volgende twee middellen nodig om je wratten te lijf te gaan.


Het gaat om knoflook en citroen. Deze twee voedingsmiddelen bevatten van nature een aantal desinfecterende stoffen. Ze kunnen effectief ingezet worden bij het tegengaan van wratten.

Zo ga je te werk
1. Perse de tenen knoflook in een schaaltje. Prak er een homogene massa van.
2. Meng er de citroen doorheen.
3. Ga door totdat je een slijmerige massa hebt. Smeer daarna de pasta op de wratten. Dek het wratje af met een pleister of gaasje. Doe dit bij voorkeur vlak voor het slapen gaan. Zo kan het mengsel goed bij de wrat inwerken.
4. De volgende dag de huid goed afspoelen.

Herhaal deze handeling dagelijks. Je zult vlot merken dat de wrat minder groot zal worden. Vergeet niet om deze tip te delen met je vrienden.

error: Content is protected !!