Opmerkelijk

Vader begint met zingen – maar als de 4-jarige dochter invalt bezorgen ze ons kippenvel!

Maak kennis met Claire Ryann; een 4-jarig meisje dat op zeer jonge leeftijd de wereld al heeft veroverd. De band als ouder met je kinderen zijn natuurlijk enorm groot. De vader van Claire deelt namelijk dezelfde passie: Zingen. Claire begon op 2 jarige leeftijd al liedjes samen te maken met haar papa.

Haar schitterende zang en leuke glimlach laten de harten van mensen van over de hele wereld smelten. In de onderstaande video zien we hoe het talentvolle meisje een bijzonder duet met haar vader zingt. En om het helemaal af te maken, ze hebben voor het prachtige nummer ” You have got a friend in me” gekozen. Dit nummer past perfect bij dit stel!

Wij denken absoluut dat deze leuke kleine meid later een groot natuurtalent zal worden. De vader speelt op de gitaar in combinatie met zijn zang. Toen zijn dochter Claire mee begon te zingen krijgen, wij er gegarandeerd kippenvel van! Ze zorgen voor uitstekend teamwork en toveren een glimlach op je gezicht.

Zie hieronder de prachtige video. Vond je het een leuke video? Laat het ons weten en vergeet hem niet verder te delen met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!