Videos

De Vader Keek Naar Het Kind En Merkt Iets Raars Op, Maar Dan Doen De Doktoren Een Schokkende Ontdekking..

Owen was pas een paar maanden oud toen zijn vader opeens iets opmerkelijks merkte aan zijn kind. Hij besloot er direct mee naar het ziekenhuis te gaan. Na een aantal onderzoeken kwamen de dokteren er al snel achter dat de kleine Owen Schwartz-Jampel heeft.

Dit is een zeldzame maar vooral ook een  erfelijke ziekte, waarbij de patiënt skelet-, bot-, en kraakbeenafwijkingen evenals groeivertraging en/of oogafwijkingen vertoont, zal de jeugd van het jongetje helaas in negatieve zin veranderen. Voor de ouders maar ook voor het jongetje is dit natuurlijk erg handig. Je moet er niet aan denken om je kind heel zijn leven in een rolstoel te zien, met alle gevolgen van dien.

Als je als ouder in zo’n situatie beland moet je je afvragen of je nog wel voor je kind kan blijven zorgen. De medische kosten zullen hoog oplopen wat de zorg verzekering en andere verzekering maatschappijen waarschijnlijk niet gaan vergoeden. Maar plotseling veranderde het leven van Owen in positieve zin door een speciale gast.

Door de zeldzame aandoening van Owen was het erg lastig om in contact te komen met andere leeftijdsgenoten om bijvoorbeeld lekker buiten te spelen. De aandoening taste zijn spieren zo erg aan dat Owen in een rolstoel moest leven. Ook had het jongetje last van angstaanvallen en dit maakte sociaal contact nog moeilijker voor hem. Je merkte aan hem dat die absoluut niet gelukkig was, wat wij volledig begrijpen, plotseling veranderde zijn leven compleet toen zijn vader een relatie begon met een hondentrainster Colleen.

De hond genaamd Haatchi en Owen konden het vanaf dag 1 al goed met elkaar vinden. In de loop van de jaren is deze vriendschap enorm toegenomen. Het zijn de beste vriendjes van elkaar, Owen heeft iemand waarmee hij kan spelen, praten en lachen. Dit is alles wat dit kleine, lieve mannetje nodig heeft. Hij is weer gelukkig en dat merk je elke dag aan hem. Zie hieronder de prachtige beelden in de video. Vond jij dit een mooi verhaal? Laat het ons weten en DEEL het verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!