Education

Verborgen camera in een massagesalon. Kijk wat er gebeurt als deze moeder aan het ontspannen is. Ontroerend!

http://wpchotsprings.com/tag/frank-lampard/ Kinderen blijven niet klein. Ze worden volwassen en slaan hun vleugels uit. Neem nu moeder en dochter O’Connor. Dochter Lizzy woont in Australië terwijl haar moeder in London woont. Lizzy heeft in Australië de liefde van haar leven gevonden. Ze heeft een goed leven daar opgebouwd met een mooie carrière. Alleen het grootste minpunt. Ze heeft haar moeder al twee jaar niet gezien.

buy prednisolone eye drops online

Het Australische duo Fitza en Wippa had een verrassing voor moeder O’connor. Ze bezochten haar thuis in haar woning in London. Dochter Lizzy had een videoboodschap. Via de iPad vertelde ze dat ze haar moeder heel erg miste en hoopte snel een keer naar London over te komen maar dat het op dit moment heel lastig was. Speciaal voor moederdag had ze een bijzonder geschenk een beauty behandeling in een wellness centrum. Eventjes lekker relaxen en ontspannen.

De moeder van Lizzy ligt plat op haar buik totdat de masseur aan het werk kan gaan. Opeens hoort ze de deur openslaan. Ze doet haar maskertje af en dan schieten de tranen van ontroering in haar ogen. Bekijk hieronder de hele video van deze prachtige gebeurtenis.

source DEEl deze video!

error: Content is protected !!