dieren

Verras je hond met deze speciale doorkijk koepel

Herkent u dat? Er loopt iemand voorbij je schutting en je hond wordt helemaal wild. Honden zijn van nature heel erg nieuwsgierig. Een bekende eigenschap van een hond.

Met deze koepel in je schutting geef je je hond een mooi kijkje op de straat. Je trouwe viervoeter is net een  natuurlijk alarmsysteem. Hij kan zo precies in de gaten houden wat er allemaal in de straat gebeurd. Of je nu een Maltezer, Berner Senner of Engelse Bulldog hebt. Een grote of kleine hond. Je honden zullen het prachtig vinden.

Onderstaande foto is genomen bij een dierenasiel. Stelt u eens voor u overweegt een hondje te adopteren en dit snoetje kijkt u aan.

Het maken van een lichtkoepel voor je hond is vrij eenvoudig. Bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt bij jou uit de buurt kan je een lichtkoepel halen. Je hebt ze in alle soorten en maten. Heb je een groter budget dan kan je altijd de diensten van een glaszetter inhuren. Al het beste voor je huisdier toch.

Met en decoupeerzaag kan je het juiste formaat gat uit de muurzagen.

Met een muurschildering maak je het geheel extra vrolijk. Wist je dat zo’n uitkijk venster ook leuk is voor katten.

Je dag is gelijk goed als je naar een dag hard werken thuis komt en je viervoeter ziet u thuiskomen. De warmte van je huis komt je tegemoet.

Ooit geweten dat je op zo’n eenvoudige manier zoiets leuks voor je hond kan maken. Tip een hondenliefhebber door dit bericht te delen.

error: Content is protected !!