Verwisselen hotels de lakens als er nieuwe gasten komen? In deze test krijgen we het antwoord…

Wij kijken er altijd erg naar uit als we een vakantie hebben geboekt of een weekendje weg ergens naartoe. Je hebt van te voren goed gezocht naar het perfecte hotel of het perfecte resort. Je gaat er natuurlijk vanuit dat alles goed geregeld is, een mooie badkamer met schoon sanitair en schone bedden zijn vaak het belangrijkst. Je vertrouwt erop dat het personeel alles schoon heeft gemaakt, maar is dit wel zo?

Of de hygiëne en luxe in een hotelkamer wel echt op orde zijn, daar wordt nog wel eens aan getwijfeld. De onderzoeker in de volgende video twijfelde ook, en besloot het allemaal eens goed te testen. In de video op de volgende pagina zien we het resultaat…

De tester boekte een hotelkamer en schreef met fluorescerende verf de tekst ” I slept here” Vertaald in het Nederlands ik heb hier geslapen op het onderlaken. Je kunt deze verf met het blote oog niet bekijken. Toen de verslaggeefster dezelfde kamer in het hotel boekte onder een andere naam, kwamen ze samen tot een verrassend resultaat!

Uiteindelijk kwamen ze erachter dat het onderlaken van de dag ervoor nog erop lag. Ze hebben er uiteindelijk een leuke video over gemaakt die je hieronder kunt bekijken. Wat vind jij hiervan? Laat het ons weten in de reacties op Facebook en vergeet dit bericht niet te delen met vrienden en familie op Facebook, zodat zij ook weten hoe het zit! Zie hieronder de video.