dieren

Haar veulen zit vast in de brug, maar dan ziet ze iemand iets ongelooflijks doen…

here Het was een normale rustige dag toen een man plotseling een prachtige bruine merrie zag staan op een houten brug. De man vond het al erg vreemd dat het paard bijna niet bewoog, hij besloot om even uit zijn auto te stappen om te gaan kijken wat er aan de hand kon zijn.

De bestuurder van de auto ging er in eerste instantie vanuit dat het paard lekker aan het genieten was van de mooie omgeving maar dit was helaas niet het geval. Toen de man dichterbij kwam zag hij tot zijn verbazing dat haar veulentje vast zat in het spoor.

diclofenaco resinato 15mg 3ml Het veulentje schreeuwde hard om hulp maar de merrie kon haar echt niet loskrijgen. Gelukkig probeerde de man kostte wat kost het veulentje te bevrijden van de brug. Toen het veulentje gelukkig vrij kwam bedankte ze de man op een bijzondere manier!

Bekijk hieronder de dappere reddingsactie! http://huertodelcura.com/fr/populaire/prenez-soin-de-vous-notre-oasis-sante/ DEEL deze reddingsactie vooral verder met alle dierenliefhebbers op Facebook!

error: Content is protected !!