dieren

Vrouw vindt een verdwaalde hond in het bos, maar wanneer ze zijn microchip scant? Ongelooflijk.

Net als bij veel andere huisdier eigenaren zien Kelly en Ted hun hond genaamd Bear als hun kind. Enkele jaren geleden wist het Georgische koppel de hond nog te redden. Ze zijn alle drie een hechte familie samen, maar 2 jaar geleden gebeurde het ondenkbare..

go site Bear zat in de auto toen Ted per ongeluk op de achterkant van een andere auto botste. Bear was zo enorm geschrokken van het ongeval dat hij meteen de auto verliet en het bos in rende. Daar verdween hij. Ted bracht vervolgens 12 uur door in het bos, op zoek naar zijn geliefde hond en vriend.

Ted en Kelly hadden het hele gebied afgezocht samen met vrienden. Iedereen deed er alles aan om Bear te vinden. Helaas gingen er weken, maanden en slechts jaren voorbij. Het gezin gaf de hoop echter nooit op. Ze wisten 100% zeker dat ze op een dag herenigd zullen worden met hun lieve viervoeter. De vraag was alleen wanneer dat zou gebeuren.

2 vrouwen gaven een zwerfhond al een jaar te eten, maar de hond kwam nooit te dichtbij omdat die bang was gepakt te worden tot dat de vrouwen met de beste bedoeling een hondenhok gingen bouwen waarin ze de hond wouden vangen. Toen de vrouwen de hond hadden gevangen en een chip in zijn nek zagen wisten ze meteen wat ze moesten doen.

Bekijk hieronder het bijzondere verhaal in de video! Wat vind jij van dit verhaal? Wat vind jij over een dier chippen? Laat het ons weten en http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/ DEEL dit prachtige verhaal verder met alle Dierenliefhebbers op Facebook!

error: Content is protected !!