Videos

Een Vrouw Wandelt In De Natuur: Plotseling Krijgt Ze Te Maken Met Een Tegenligger… En Deze Tegenligger Kom Je Niet Graag Tegen!

Huisdieren zijn over het algemeen vaak erg lief en het is leuk om ze te bekijken en mee te spelen. Maar het is natuurlijk een ander verhaal, als je dieren tegenkomt in het wild die je liever niet wilt tegenkomen. Dieren in het wild zijn veel gevaarlijker dan ze eruit zien op plaatjes of natuurlijk in de dierentuin. In de dierentuin voelen de dieren zich snel bedreigd door publiek. Maar de dieren zitten natuurlijk goed afgesloten van de bezoekers, maar in de wildernis is dit een ander verhaal!

poema

Tina Dorschel was rustig een lekkere wandeling aan het maken door het Corkscrew Swap reservaat in Florida, toen ze opeens een wild dier tegen kwam die je liever niet wilt tegenkomen in de natuur. Toevallig was ze wat mooie foto’s aan het maken met haar fototoestel van de natuur toen ze dit dier kon vastleggen op camera. Toen ze eenmaal doorhad wat voor dier het was, was de angst zeker aanwezig. Uiteindelijk wist ze een geweldige reactie op de confrontatie te geven. Op de volgende pagina zie je het dier en de reactie van Tina! Bekijk het nu snel.

error: Content is protected !!