Opmerkelijk

WAARSCHUWING: Er is een erg extreme besmettelijke en dodelijke kattenziekte in omloop, HIER moet je vooral goed op letten!

http://glaucon.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://glaucon.com/contacts/ Let op belangrijk! Het dierenasiel van Amsterdam waarschuwt samen met de Dierenambulance katteneigenaren voor een zeer zeer besmettelijke uitbraak van een helaas dodelijke kattenziekte. Katten die zijn ingeënt tegen kattenziektes lopen gelukkig geen risico, maar katten die niet zijn ingeënt lopen groot gevaar op virale maag darm ziektes. Heb jij een kat of ken je iemand die een kat heeft, lees dan snel verder!

buy oral prednisone kat

enter site Dit is vooral belangrijk voor kittens of katten die pas net ingeënt zijn, bij deze dieren kan de ziekte dodelijk zijn. Het dierenasiel uit Amsterdam heeft helaas bij 3 leuke kittens dit vastgesteld, helaas is er al een aan het virus overleden. De belangrijkste symptomen van deze kattenziekte zijn diarree. Daarnaast kunnen infecties bij drachtige poezen leiden tot hersenschade of abortus bij de kittens. LEES op de volgende pagina snel verder!

error: Content is protected !!