Wat ze in deze verlaten villa vonden zag niemand aankomen..

Wat heel bizar is dat de binnenkant van het kasteel nog helemaal intact was. Maar dit was niet het bizarste wat ze tegenkwamen. Alle meubels en interieur van de vorige eigenaar stonden er nog. De kamers waren nog mooi opgemaakt met meubels van misschien wel 100 jaar oud.  De slaapkamers zagen er nog prachtig uit met de oude details die er nog te vinden waren. Het is een wonder dat zulke kastelen niet geplunderd zijn door dieven wat meestal wel gebeurd.

Kort na het bezoek aan het kasteel kwam Floris erachter dat het kasteel was verkocht aan een familie die het helemaal gaat opknappen, hoe het kasteel er nu uitziet is geweldig. Momenteel is het een trouwlocatie waar je met heel veel vrienden en familie kunt genieten van een sprookjes bruiloft. De eetkamer tafel is alleen al geschikt voor ruim 100 personen. Zou jij hier willen trouwen of wonen?

Gelukkig is het prachtige kasteel gerenoveerd tot een prachtige trouwlocatie. Mede dankzij Floris is het kasteel intact gebleven en is er niks gestolen door dieven. Deel dit prachtige kasteel verder met je vrienden op Pinterest!