Weg met die wallen: 5 fantastische tips

 1. Ijsklontjes
  Beweeg het ijsklontje verpakt in een stukje aluminiumfolie zacht over je wallen. Door de kou trekken je bloedvaten onder je oog samen waardoor het vocht snel wordt afgevoerd.
 2. Aardappel
  Snijd je aardappel in dunne plakjes en leg er één op ieder oog. Laat dit 20 minuten intrekken. De enzymen uit de aardappel maken je huid lichter en verwijderen de schadelijke stoffen uit je huid
 3. Thee
  Leg een gebruikt theezakje voor ongeveer 10 minuten in de koelkast. Wanneer deze helemaal is afgekoeld beweeg zacht over je wallen. De stoffen in de thee zorgen ervoor dan zwelling en verkleuring verminderd wordt, en de kou stimuleert de bloeddoorstroming.
 4. Komkommer
  Deze tip kent bijna iedereen! De komkommer werkt heerlijk verfrissend en werkt op dezelfde manier tegen je donkere kringen als een ijsklontje. Fris en fruitig na deze behandeling!
 5. Vitamine C
  Een crème die vitamine c bevat werkt goed tegen kringen en wallen. Dep de crème onder je ogen. Door het wrijvend aan te brengen veroorzaak je snel rimpels!Onder de indruk van deze tips om snel je frisse uitstraling te herstellen? Deel ze met je vrienden!