Ze zag een onbekende man DIT doen met zijn hond in het park, dus besloot ze het snel te filmen…

Onze hond is momenteel nog een lieve, ondeugende kleine teckel pup maar onze oude hond vond het geweldig om in het park of in het bos rond te lopen. Voor hun is dit echt een dagje weg en dit geldt voor veel meer honden die graag in de buitenlucht rondlopen. In deze onderstaande video zien we hoe een man en zijn Golden Retriever het park verlaten, alleen zijn hond denkt er heel anders over.

De hond wilt namelijk nog niet weg, hij wilt veel liever in het gras spelen. Hij weigert dus ook om met zijn baasje mee te gaan. Gelukkig heeft een omstander te beelden vastgelegd. De beelden zijn echt hilarisch!

Het baasje van de hond die niet weg wilt probeert er echt alles aan te doen om zijn hond mee te krijgen uit het park. De man gebruikt zijn stokken, hij praat heel lief tegen de hond en hij tilt hem lichtjes op om hem mee te krijgen maar helaas niks werkt. Bekijk hieronder de geniale video! Zou het hem uiteindelijk gelukt zijn?

Herken jij deze momenten met jouw hond? Laat het ons weten in de reacties en DEEL deze video vooral verder met je vrienden op Facebook!