Opmerkelijk

Hij zet een wespennest op tafel en snijdt het vervolgens doormidden, maar wat erin zit? Werkelijk indrukwekkend!

http://stemcellprofessionals.com/york-county-pennsylvania/east-manchester-township/ De meeste onder ons vinden het niet fijn als er een wesp in je buurt zit. Hetzelfde geldt precies voor een wespennest. Een wespennest kan soms op vervelende plekken voorkomen: Zoals op je zolder, in je tuin, langs de weg of misschien wel in je woning. Wespen zijn in tegendeel wel weer hele nuttige dieren.

source link Het verwijderen van een wespennest kun je het beste aan een vakman overlaten in verband met de risico’s dat het met zich mee kan brengen. Het lijkt ons wel interessant om erachter te komen wat er allemaal precies in een wespennest te vinden is.

Natuurlijk raden wij het iedereen af om zelf op onderzoek uit te gaan en om vervolgens zelf een wespennest door midden te snijden, maar toch heeft deze dappere vader dat al voor ons gedaan in de onderstaande video. Op zijn YouTube kanaal genaamd What’s Inside snijdt hij samen met zijn kinderen allerlei  bijzondere dingen doormidden om het vervolgens aan iedereen te laten zien wat erin zit.

De binnenkant van het wespennest ziet er echt fascinerend uit! In de onderstaande video zie je precies hoe prachtig het nest van de binnenkant is gebouwd door de wespen. http://frugalmommas.com/frugal-home/home-garden-diy-linky-48/attachment/bandicam-2016-08-20-21-23-40-979/ DEEL deze video en resultaat van het wespennest vooral verder met je vrienden en familie op Facebook!

error: Content is protected !!