Videos

Hij ziet iets in de modder en besluit vervolgens om erin te springen.. Waar hij vervolgens mee terugkwam had ik nooit verwacht!

Helaas gebeurd het wereldwijd nog vaak dat dieren vastzitten en mogelijk later sterven in visnetten van mensen. Het is super zonde dat vele dieren worden opgeofferd voor een visvangst. Maar het gebeurd ook regelmatig dat dieren in de problemen komen te zitten terwijl het niet eens de schuld van een mens is. Dit is in deze situatie ook het geval.

Krzysztof Chomicz is een bijzondere natuurfotograaf en zag opeens iets in de modder. Hij wist eerst niet wat het kon zijn, tot dat hij besloot om erin te springen.

Hij had totaal geen idee wat voor dier het kon zijn, maar zijn hart vertelde hem gewoon dat hij het arme beestje moest helpen. De spectaculaire beelden zijn vastgelegd, dit zijn voor Krzysztof toch nog eens andere beelden dan dat hij normaal mee naar huis mee vertelde hij aan de pers. Wij vinden dit echt een bijzondere actie! Bekijk hieronder de beelden.

Wat vind jij van zijn bijzondere actie? Laat het ons weten en DEEL deze prachtige heldendaad verder met je vrienden op Facebook!


error: Content is protected !!