Gezondheid

Zo ontgift je je hele lichaam zodat je nooit meer ziek of moe bent!

Gember is een erg oud specerij wat honderden jaren geleden al werd gebruikt voor veel doeleinde waaronder voor de gezondheid en pijn. Gember is een aromatisch, scherp en kruidig product. Het is absoluut een van de gezondste en lekkerste specerijen op de hele planeet. Gember wordt onder andere gebruikt voor het koken en voor medicinale eigenschappen.

Gember bevat voedingsstoffen die essentieel zijn voor optimale werking van alle systemen van het lichaam. We hebben een gezond recept gevonden voor het gehele lichaam. Dit recept verwijderd de zwakke straling, zware metalen en andere giftige stoffen uit het lichaam.

Welke ingrediënten heb je allemaal nodig?

  • 1/2 theekop gemalen gember
  • 1 theelepel epsomzout ( Onder andere te koop bij de Kruidvat)
  • 1 eetlepel vers gemalen gember.
  • Een paar druppels van gember etherische olie.

Hoe maak je het?

Voeg als eerst alle ingrediënten samen in een bad gevuld met warm water. Je kunt ook gebruik maken van vers geraspte gember of gemberpoeder. Ga vervolgens lekker 15 tot 25 minuten in het warm bad. Let op: Na de detox bad, is het raadzaam om veel water te drinken!

Het resultaat is perfect! Je zult je vaker fitter voelen en je lichaam is beter bestand tegen ziektes en infecties! DEEL dit gezonde recept verder met je vrienden en familie leden op Facebook! Ze zullen je dankbaar zijn.

error: Content is protected !!