Zo verwijder je kosteloos krassen van je telefoon

Auto-krasverwijderaar
De meeste mensen hebben in de garage wel een fles krasverwijderaar staan. Je hebt maar een heel klein druppeltje nodig voor jouw telefoon. Wrijf dit in met een zachte doek. De krassen zijn hierna een stuk minder opvallend en soms zelfs helemaal verdwenen.

Schuurpapier
Een spannend klusje maar als je dit met beleid uitvoert is dit de meest effectieve manier! Zorg voor een stukje schuurpapier met een hele fijne korrel en ga zacht over je telefoon op krassen te verwijderen. Zorg alleen dat je niet te hard drukt, nieuwe krassen zijn zo gemaakt!

Plantaardige olie
Plantaardige olie is een hele zachte manier op de krassen tijdelijk te verwijderen. Als je het regelmatig herhaalt is het een prima oplossing. Doe een druppel olie op een zachte doek en wrijf zacht over je telefoon. Easy! Het heeft maar één nadeel, je broekzak kan er wel wat vettig van worden.

Krassen op je scherm verwijderen is een klus die je waarschijnlijk graag zelf doet, vooral als je geen verzekering hebt. Dan zijn bovenstaande behandelingen prima oplossingen om jouw scherm te herstellen. Heb je wel een verzekering? Ga dan vooral naar een specialist om de krassen te laten verwijderen. Wie van jou vrienden moet deze tips zien? Deel ze snel!